Rubi.cz - Profesionální nářadí pro obkladače a stavebnictví

Zpět




Název produktu : Ruční řezačka pro velkoformátové desky Rubi SLAB CUTTER G3 (16900)
Cena bez DPH: 16 817 Kč
Cena včetně DPH: 20 349 Kč včetně DPH
Dostupnost : Zboží je běžně dostupné
Záruční doba : 24 měsíců
Délka 3200 mm, tloušťka keramiky 3-10 mm

Ruční řezací systém Rubi SLAB CUTTER umožňuje přesné řezy u velkoformátových porcelánových desek.

Jeho lišty jsou vyrobeny z hliníku, aby celý nástroj zůstal lehký. Jeho exkluzivní design zabraňuje nechtěnému vyjetí bodovacího vozíku z vodítek a díky rychlému spojovacímu systému zlepšuje upevňovací systém mezi vodítky. SLAB CUTTER obsahuje tři lišty, která umožňují řezat až do délky 320 cm. Tato délka může být zvýšena dokoupením lišt v délce 110 cm.

Každá lišta obsahuje dvě upevňovací přísavky. Tyto přísavky mají gumový podklad „proti značení“, který umožňuje pracovat na světlých materiálech bez rizika jejich barvení.

Řezací posuvná část je velmi lehký, protože je vyrobena z hliníku a má větší tlačnou sílu. Pohyb po liště je velmi hladký a přesný díky jeho třem vodorovným ložiskům. Ergonomická rukojeť „soft-grip“ poskytuje uživateli pohodlí.

SLAB CUTTER je vybaven rýhovacím kolečkem Ø 22 mm EXTREME vhodným pro práci na dlaždicích s hrubou a strukturovanou povrchovou úpravou a dlaždicích s hladkou nebo leštěnou povrchovou úpravou.

Každý SLAB CUTTER obsahuje tři lišty, řezač a kleště SLAB s možností separace materiálů až do tloušťky 10 mm. Kleště SLAB mají dvojí funkci: kleště pro materiály do tloušťky 6 mm a použití s upínacím šroubem pro materiály do tloušťky 10 mm. Konstrukce a dvojí funkce kleští SLAB umožňuje zlomení s minimálním úsilím ze strany uživatele.

Pro usnadnění přepravy a skladování obsahuje SLAB CUTTER praktickou textilní tašku, vyztuženou a vybavenou vnitřními přihrádkami pro uložení a zajištění všech komponentů SLAB CUTTER.



Produktové číslo: 16900 | EAN: 8413797169003
Obrázky k produktu :




Rubi.cz - Profesionální nářadí pro obkladače a stavebnictví | © 2006-2024 IPON s.r.o.